روایت:الکافی جلد ۲ ش ۵۰۳

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۰۱:۳۷ توسط Move page script (بحث | مشارکت‌ها) (Move page script صفحهٔ الکافی جلد ۲ ش ۵۰۳ را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به روایت:الکافی جلد ۲ ش ۵۰۳ منتقل کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۲، كتاب الإيمان و الكفر

عده من اصحابنا عن احمد بن ابي عبد الله عن يحيي بن ابراهيم بن ابي البلاد عن ابيه عن جده ابي البلاد رفعه قال :


الکافی جلد ۲ ش ۵۰۲ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۵۰۴
روایت شده از : حضرت محمد صلی الله علیه و آله
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الإيمان و الكفر
عنوان : حدیث حضرت محمد (ص) در کتاب الكافي جلد ۲ كتاب الإيمان و الكفر‏‏ بَابُ الْإِنْصَافِ وَ الْعَدْل‏
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۴, ۴۳۳

گويد: يك اعرابى نزد پيغمبر (ص) آمد، آن حضرت مى‏خواست به يكى از غزوه‏هاى خود رود، اعرابى ركاب پاكش او را گرفت و گفت: يا رسول اللَّه! به من عملى بياموز كه با آن به بهشت روم. در پاسخ فرمود: هر چه را دوستدارى كه مردم با تو بكنند، تو با آن‏ها بكن و هر چه را بد دارى كه مردم با تو بكنند با آن‏ها مكن، جلو مركب را رها كن.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۳, ۲۱۶

عربى خدمت پيغمبر صلى اللَّه عليه و آله آمد و حضرت بسوى جنگى ميرفت، عرب ركاب شترش را گرفت و گفت: يا رسول اللَّه! بمن عملى آموز كه موجب رفتن بهشتم شود، فرمود هر گونه دوست دارى مردم با تو رفتار كنند، تو با آنها رفتار كن، و هر چه را ناخوش دارى مردم با تو كنند، با آنها مكن جلو شتر را رها كن.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۳, ۳۷۵

چند نفر از اصحاب ما روايت كرده‏اند، از احمد بن ابى‏عبداللَّه، از يحيى بن ابراهيم بن ابى‏البلاد، از پدرش، از جدّش ابوالبلاد، كه آن را مرفوع ساخته و گفته است كه: يكى از باديه‏نشينان به خدمت پيغمبر صلى الله عليه و آله آمد، و آن حضرت اراده داشت كه به جنگى از جنگ‏هاى خويش بيرون رود؛ پس آن اعرابى ركاب پالان شتر سوارى آن حضرت را كه از پوست يا چوب ساخته بودند گرفت، و عرض كرد كه: يا رسول اللَّه! كارى را به من بياموز كه به واسطه آن داخل بهشت شوم. فرمود كه: «آن‏چه دوست مى‏دارى كه مردم با تو بكنند، همان را با مردم بكن. و آن‏چه ناخوش دارى كه مردم با تو بكنند، آن را با ايشان مكن». و فرمود كه: «راه شتر را وا گذار و بگذار كه برود».


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)