روایت:الکافی جلد ۲ ش ۱۰۸۴

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۰۱:۲۷ توسط Move page script (بحث | مشارکت‌ها) (Move page script صفحهٔ الکافی جلد ۲ ش ۱۰۸۴ را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به روایت:الکافی جلد ۲ ش ۱۰۸۴ منتقل کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۲، كتاب الإيمان و الكفر

عده من اصحابنا عن سهل بن زياد و علي بن ابراهيم عن ابيه جميعا عن ابن محبوب عن ابن رياب عن ابي حمزه الثمالي عن ابي جعفر ع قال :


الکافی جلد ۲ ش ۱۰۸۳ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۱۰۸۵
روایت شده از : امام محمّد باقر عليه السلام
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الإيمان و الكفر
عنوان : حدیث امام محمّد باقر (ع) در کتاب الكافي جلد ۲ كتاب الإيمان و الكفر‏‏ بَابُ الْغَضَب‏
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۵, ۲۰۵

از ابى حمزه ثمالى كه امام باقر (ع) فرمود: به راستى اين خشم يك شراره شيطانى است كه در دل آدمى زاده فروزان شود، و به راستى وقتى يكى از شماها خشم كند، چشمانش سرخ شود و رگهايش باد كند و شيطان در او درآيد و چون كسى از شماها از اين عارضه بيم كند، به زمين چسبد كه پليدى شيطان در اين وقت به خوبى از او برود.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۳, ۴۱۵

امام باقر عليه السّلام فرمود: (اين غضب) (و خشمى كه در وجود شماست) شراره‏ئى است شيطانى كه در دل آدميزاد شعله‏ور مى‏شود، و چون كسى از شما خشمگين شود، چشمانش سرخ شود و رگهاى گردنش ورم كند و شيطان در وجودش در آيد، پس هر گاه كسى از شما از اين حالت خويش بترسد، بزمين بچسبد، زيرا وسوسه شيطان در آن هنگام از او دور شود.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۳, ۷۲۵

چند نفر از اصحاب ما روايت كرده‏اند، از سهل بن زياد و على بن ابراهيم، از پدرش و هر دو، از ابن محبوب، از ابن رئاب، از ابو حمزه ثمالى، از امام محمد باقر عليه السلام كه فرمود: «اين خشم كه مى‏بينيد، اخگرى است از شيطان كه در دل فرزند آدم افروخته مى‏شود. و به درستى كه يكى از شما چون خشم گيرد، چشمهايش سرخ مى‏شود، و رگ‏هاى گردنش ورم مى‏كند، و شيطان در او داخل مى‏شود. پس هرگاه يكى از شما از نفس خود از اين ترسد، بر زمين چسبد؛ زيرا كه پليدى و مكر شيطان در نزد اين فعل از او مى‏رود».


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)