روایت:الکافی جلد ۱ ش ۶۳۵

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۱۴:۴۹ توسط 127.0.0.1 (بحث) (Edited by QRobot)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۱، كِتَابُ الْحُجَّة

عده من اصحابنا عن احمد بن محمد عن صالح بن سعيد عن احمد بن ابي بشر عن بكر بن كرب الصيرفي قال سمعت ابا عبد الله ع يقول :


الکافی جلد ۱ ش ۶۳۴ حدیث الکافی جلد ۱ ش ۶۳۶
روایت شده از : امام جعفر صادق عليه السلام
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۱
بخش : كتاب الحجة
عنوان : حدیث امام جعفر صادق (ع) در کتاب الكافي جلد ۱ كِتَابُ الْحُجَّة‏ بَابٌ فِيهِ ذِكْرُ الصَّحِيفَةِ وَ الْجَفْرِ وَ الْجَامِعَةِ وَ مُصْحَفِ فَاطِمَةَ ع‏
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۲, ۲۴۳

بكر بن كرب صيرفى گويد: از امام صادق (ع) شنيدم مى‏فرمود: به راستى در نزد ما است آنچه با وجود آن نيازى به مردم نداريم و در حقيقت مردم به ما نياز دارند و به راستى كه در نزد ما كتابى است از املاء رسول خدا (ص) به خط على (ع) دفترى است كه در آن هر حلال و حرامى ثبت است، شما كارى را به ما رجوع مى‏كنيد و دستور مى‏خواهيد، ما مى‏دانيم كه بدان عمل مى‏كنيد و يا اينكه آن را ترك مى‏كنيد.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۱, ۳۴۹

امام صادق عليه السلام ميفرمود: همانا نزد ما نوشتجاتى است كه با وجود آنها نيازى بمردم نداريم (كه از آنها چيزى بپرسيم) ولى مردم بما احتياج دارند، نزد ما كتابيست باملاء پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله و خط على عليه السلام، دفتريست كه هر حلال و حرامى در آنست، شما راجع بكارى نزد ما مى‏آييد (و كسب تكليف ميكنيد) سپس ما ميفهميم كه شما بآن عمل ميكنيد يا عمل نميكنيد.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۱, ۷۶۵

چند نفر از اصحاب ما روايت كرده‏اند، از احمد بن محمد، از صالح بن سعيد، از احمد بن ابى بِشْر، از بكر بن كَرِب صيرفى كه گفت: از امام جعفر صادق عليه السلام شنيدم كه مى‏فرمود: «در نزد ما است آنچه ما به آن، به سوى مردمان احتياجى نداريم، و همه مردم به ما احتياج دارند. و به درستى كه در نزد ما است كتابى كه رسول خدا صلى الله عليه و آله املاء فرموده و بالا داده و على عليه السلام آن را نوشته، و صحيفه‏اى كه هر حلال و حرامى در آن است. و به درستى كه شما امرى را به جا مى‏آوريد، پس ما مى‏شناسيم هرگاه شما آن را فرا گيريد، و مى‏شناسيم هرگاه آن را ترك نماييد» (و مراد اين است كه جزئيات و كليّات امور شما در آن صحيفه مكتوب است و ما همه را مى‏دانيم).


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)