روایت:الکافی جلد ۲ ش ۱۶۰۵

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۱۴:۵۹ توسط 127.0.0.1 (بحث) (Edited by QRobot)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۲، كِتَابُ الدُّعَاء

عده من اصحابنا عن احمد بن محمد بن عيسي عن الحسين بن سعيد عن النضر بن سويد عن القاسم بن سليمان عن عبيد بن زراره عن ابيه عن رجل قال قال ابو عبد الله ع :


الکافی جلد ۲ ش ۱۶۰۴ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۱۶۰۶
روایت شده از : امام جعفر صادق عليه السلام
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الدعاء
عنوان : حدیث امام جعفر صادق (ع) در کتاب الكافي جلد ۲ كِتَابُ الدُّعَاء‏ بَابُ فَضْلِ الدُّعَاءِ وَ الْحَثِّ عَلَيْه‏
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۶, ۱۹

امام صادق (ع) فرمود: به راستى دعا، همان عبادت است كه خدا عز و جل فرمايد (۶۰ سوره مؤمن): «راستى آن كسانى كه تكبّر ورزند از عبادتم (به زودى خوار و زبون در دوزخ در آيند) الآيه. به درگاه خدا عز و جل دعا كن و مگو كه كارها تمام شده، زراره گفت: يعنى عقيده تو به قضا و قدر تو را باز ندارد از اينكه دعا كنى با اصرار و بكوشى در آن يا همچنان كه گفت.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۴, ۲۱۲

و نيز آن حضرت عليه السّلام فرمود: دعاء همان عبادتى است كه خداى عز و جل فرموده است: «همانا آنان كه از عبادت من تكبر ورزند» تا آخر آيه. خداى را بخوان (و دعا كن) و مگو كار گذشته است. زراره گويد: مقصود آن حضرت اينست كه عقيده تو بقضا و قدر جلوگير تو نشود از اصرار در دعا و كوشش در آن- يا (آنكه زراره كلامى) مانند اين گفت-.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۴, ۳۰۳

چند نفر از اصحاب ما روايت كرده‏اند، از احمد بن محمد بن عيسى، از حسين بن سعيد، از نضر بن سويد، از قاسم بن سليمان، از عبيد بن زراره، از پدرش، از مردى كه گفت: امام جعفر صادق عليه السلام فرمود كه: «دعا همان عبادتى است كه خداى- تعالى- فرموده است كه: «إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبادَتِي سَيَدْخُلُونَ» تا آخر آيه. خداى- تعالى- را بخوان و مگو كه از امر فراغ حاصل شده و آن‏چه مقدّر شده خواهد شد». زراره مى‏گويد: جز اين نيست كه مقصود حضرت اين است كه، ايمانت به قضا و قدر خدا تو را منع نكند از آنكه در دعا مبالغه كنى و در آن بسيار سعى و كوشش نمايى و جدّ و جهد را به عمل آورى. يا زراره مانند اين كلام، كلامى گفت (يعنى آن‏چه از زراره نقل شد، يا عبارت او است، يا مثل عبارت او است در اصل معنى).


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)