روایت:الکافی جلد ۲ ش ۱۲۵۱

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۰۱:۲۸ توسط Move page script (بحث | مشارکت‌ها) (Move page script صفحهٔ الکافی جلد ۲ ش ۱۲۵۱ را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به روایت:الکافی جلد ۲ ش ۱۲۵۱ منتقل کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۲، كتاب الإيمان و الكفر

عده من اصحابنا عن احمد بن محمد عن علي بن حديد عن عمه مرازم بن حكيم قال :


الکافی جلد ۲ ش ۱۲۵۰ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۱۲۵۲
روایت شده از : امام جعفر صادق عليه السلام
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الإيمان و الكفر
عنوان : حدیث امام جعفر صادق (ع) در کتاب الكافي جلد ۲ كتاب الإيمان و الكفر‏‏ بَابُ الْهِجْرَة
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۵, ۳۰۳

از مرازم بن حكيم، گويد: يكى از اصحاب ما كه او را شلقان مى‏گفتند، خدمت امام صادق (ع) بود، آن حضرت خرج او را مى‏داد (او را ناظر بر خرج خانه خود كرده بود خ ل) و مردى بود بد اخلاق (و مرازم با او قهر كرده بود) يك روز امام به من گفت: اى مرازم! آيا با عيسى سخن مى‏گوئى؟ (يعنى با هم صلح كرديد) من در پاسخ گفتم: آرى، فرمود: بسيار خوب كردى، در قهر و متاركه خيرى نيست.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۴, ۴۵

مرازم بن حكيم گويد: يكى از اصحاب ما كه بلقب شلقان او را ميخواندند (و نامش عيسى بود) در خانه حضرت صادق عليه السّلام بود، و حضرت او را ناظر بر خرج خانه خود كرده بود (يا خرج او را ميداد). و مردى بد اخلاق بود، (و بدين سبب) مرازم با او قهر كرده بود، (مرازم گويد:) روزى حضرت صادق عليه السلام بمن فرمود: اى مرازم آيا با عيسى سخن ميگوئى (و با او آشتى كرده‏اى)؟ عرضكردم: آرى، فرمود: خوب كردى در قهر خيرى نيست.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۴, ۴۹

چند نفر از اصحاب ما روايت كرده‏اند، از احمد بن محمد، از على بن حديد، از عمويش مرازم بن حكيم كه گفت: در نزد امام جعفر صادق عليه السلام مردى از اصحاب ما بود كه ملقّب بود به شلقان- و مراد از آن، عيسى بن ابى منصور است-. و حضرت او را در نفقه خويش قرار داده بود كه متوجّه اخراجات او مى‏شد، و مرد بدخويى بود و به اين سبب مرازم از او دورى نمود. مرازم مى‏گويد كه: حضرت روزى به من فرمود كه: «اى مرازم! با عيسى سخن مى‏گويى؟» عرض كردم: آرى. فرمود: «درست كردى، هيچ خوبى در دورى و جدايى كردن از يكديگر نيست».


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)