روایت:الکافی جلد ۲ ش ۲۹۱

از الکتاب


آدرس: الكافي، جلد ۲، كتاب الإيمان و الكفر

ابن ابي عمير عن ابن رياب عن اسماعيل بن الفضل قال قال ابو عبد الله ع :


الکافی جلد ۲ ش ۲۹۰ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۲۹۲
روایت شده از : امام جعفر صادق عليه السلام
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الإيمان و الكفر
عنوان : حدیث امام جعفر صادق (ع) در کتاب الكافي جلد ۲ كتاب الإيمان و الكفر‏‏ بَابُ الشُّكْر
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۴, ۳۰۱

فرمود: چون بامداد كنى يا شام، ده بار بگو: «بار خدايا هر چه به همراه من بامداد كرده است از نعمت تندرستى نسبت به دين يا دنيا از تو است يگانه‏اى، شريك ندارى، از آن تو است حمد و از آن تو است شكر بدانها بر گردن من اى پروردگارم تا خشنود شوى و پس از خشنودى» زيرا چون تو چنين گفتى شكر هر چه را خدا در آن روز و شب به تو نعمت داده انجام كردى.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۳, ۱۵۵

امام صادق عليه السّلام فرمود: در هر صبح و شام سه بار بگو: «بار خدايا! هر نعمت و يا عافيتى كه نسبت بدين يا دنيا در اين صبح دارم، از جانب تو است، تو يكتائى و شريك ندارى. پروردگارا! حمد براى‏ تو و شكر براى تو است، از جهت نعمتى كه بمن دادى تا راضى گردى و هم بعد از رضايتت» زيرا اگر تو چنين گوئى شكر نعمت خدا را بر خود در آن روز و آن شب ادا كرده باشى.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۳, ۲۶۹

ابن‏ابى‏عمير، از ابن‏رئاب، از اسماعيل بن فضل روايت كرده است كه گفت: امام جعفر صادق عليه السلام فرمود كه: «چون صبح و شام كنى ده مرتبه بگو كه: اللهُمَّ ما أَصْبَحْتُ لى مِنْ نِعْمَةٍ أَوْ عافِيَةٍ فى دينٍ أَوْ دُنْيا فَمِنْكَ وَحْدَكَ، لاشَريكَ لَكَ، لَكَ الْحَمْدُ وَلَكَ الشُّكْرُ بِها عَلَىَّ يا رَبِّ حَتَّى تَرْضى‏ وَبَعْدَ الرِّضا؛ يعنى: «بار خدايا! آن‏چه صبح كرده‏ام كه با من است، هر ناز و نعمت يا سلامت و عافيت در امر دين يا دنيا، پس همه آنها از تو است، در حالتى كه تنهايى و تو را شريكى نيست. و تو را است ستايش و تو را است سپاس، به سبب آنها بر من. اى پروردگار من! تا آنكه تو خوشنود شوى و بعد از خوشنودى». و حضرت فرمود: «به درستى كه تو هرگاه اين را بگويى، به جا آورده‏اى شكر آن‏چه را كه خدا به آن بر تو انعام فرموده در آن روز و در آن شب».


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)