روایت:الکافی جلد ۲ ش ۷۲۰

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۰۱:۳۹ توسط Move page script (بحث | مشارکت‌ها) (Move page script صفحهٔ الکافی جلد ۲ ش ۷۲۰ را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به روایت:الکافی جلد ۲ ش ۷۲۰ منتقل کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۲، كتاب الإيمان و الكفر

عنه عن احمد عن صفوان بن يحيي عن ابي حمزه عن ابي جعفر ع قال قال رسول الله ص :


الکافی جلد ۲ ش ۷۱۹ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۷۲۱
روایت شده از : حضرت محمد صلی الله علیه و آله
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الإيمان و الكفر
عنوان : حدیث حضرت محمد (ص) در کتاب الكافي جلد ۲ كتاب الإيمان و الكفر‏‏ بَابُ إِطْعَامِ الْمُؤْمِن‏
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۴, ۵۹۷

از امام باقر (ع) كه رسول خدا (ص) فرمود: هر كه سه تن از مسلمانان را اطعام كند، خدايش از سه بهشت در ملكوت آسمانها اطعام كند: فردوس و بهشت عدن و طوبى، درختى كه از جنّت عدن برآيد و پروردگار ما آن را به دست خود كاشته.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۳, ۲۸۷

رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمود: هر كه سه نفر از مسلمين را اطعام كند، خدا او را از سه بهشت در ملكوت آسمانها اطعام كند: ۱- فردوس. ۲- جنت عدن. ۳- طوبى و آن درختى است كه از جنت عدن بيرون آيد و پروردگار ما آن را بدست خود كاشته است (يعنى آن را تنها بقدرت خود بدون وساطت فرشته و اسباب ديگرى آفريده است).

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۳, ۵۰۵

از او، از احمد، از صفوان بن يحيى، از ابوحمزه، از امام محمد باقر عليه السلام روايت است كه فرمود: «رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود كه: هر كه سه كس يا سه گروه از مسلمانان را طعام دهد، خدا او را از سه بهشت طعام دهد كه در ملكوت آسمان‏ها است، يكى: فردوس و ديگرى: بهشت عدن و سيم: طوبى، و [نيز] از درختى كه بيرون آيد از بهشت عدن كه‏ پروردگار ما آن را به دست قدرت خود نشانيده». «۱» __________________________________________________

(۱). و مخفى نماند كه اين حديث مصحّح قول كسى است كه مى‏گويد: طوبى بهشت است، وليكن قولِ آنكه آن را درختى در بهشت مى‏داند رد نمى‏كند؛ چه احاديثْ در خصوص درخت طوبى بسيار است. بلى، اگر مثال اين احاديث را در مباحث الفاظ حجّت دانيم، چنان كه اظهر و اقوى است، بر اهل لغت وارد مى‏آيد كه ترديد ايشان درست نباشد؛ چه ايشان مى‏گويند: طوبى نام بهشت است يا درختى است در آن. يا مى‏گويد كه: طوبى نام بهشت است. و بعضى گفته‏اند كه: نام درختى است كه در آن است. و امثال اين عبارت كه در نفى اشتراك آن شركت دارند. (مترجم)


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)