روایت:الکافی جلد ۲ ش ۳۹۴

از الکتاب
نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ساعت ۱۵:۰۸ توسط 127.0.0.1 (بحث) (Edited by QRobot)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


آدرس: الكافي، جلد ۲، كتاب الإيمان و الكفر

علي بن ابراهيم عن هارون بن مسلم عن مسعده بن صدقه عن ابي عبد الله ع قال قال رسول الله ص :


الکافی جلد ۲ ش ۳۹۳ حدیث الکافی جلد ۲ ش ۳۹۵
روایت شده از : امام جعفر صادق عليه السلام
کتاب : الکافی (ط - الاسلامیه) - جلد ۲
بخش : كتاب الإيمان و الكفر
عنوان : حدیث در کتاب الكافي جلد ۲ كتاب الإيمان و الكفر‏‏ بَابُ الْمُدَارَاة
موضوعات :

ترجمه

کمره ای, اصول کافی ترجمه کمره ای جلد ۴, ۳۵۵

از امام صادق (ع) كه رسول خدا (ص) فرمود: سازگارى با مردم نيمى از ايمان است و نرمش با آنان نيمى از زندگى، سپس امام صادق (ع) فرمود: با نيكان نهانى آميزش كنيد و با بدكاران آشكارا و بدانها يورش نكنيد تا به شما ستم كنند زيرا دورانى بر شما رسد كه دين دارى در آن نجات نيابد جز كسى كه‏ گمان برند ابله است و خود را آماده كند كه به او بگويند ابله است و خردى ندارد.

مصطفوى‏, اصول کافی ترجمه مصطفوی جلد ۳, ۱۸۰

امام صادق عليه السّلام فرمود رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمود: سازگارى با مردم نصف ايمانست و نرمى با آنها نصف زندگى است. سپس امام صادق عليه السّلام فرمود: با نيكان در پنهان آميزش كنيد و با بدكاران در آشكار، و بر آنها حمله نكنيد كه بر شما ستم كنند، زيرا زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بيعقل است.

محمدعلى اردكانى, تحفة الأولياء( ترجمه أصول كافى) - جلد ۳, ۳۰۹

على بن ابراهيم، از هارون بن مسلم، از مسعدة بن صدقه، از امام‏ جعفر صادق عليه السلام روايت كرده است كه فرمود: «رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود كه: مدارايى با مردمان نصف ايمان است، و همراهى و نرمى با ايشان نصف عيش و زندگانى». بعد از آن حضرت صادق عليه السلام فرمود كه: «با نيكوكاران در نهان آميزش كنيد، و با نابكاران در آشكار مخالفت نماييد، و بر ايشان ميل مكنيد، كه بر شما ستم مى‏كنند؛ پس به درستى كه زود باشد كه روزگارى بيايد كه در آن روزگار، كسى از صاحبان دين نجات نيابد، مگر كسى كه مردم گمان كنند كه ابله و بى‏عقل است، و نفس خويش را صبر فرمايد، بر آنكه مردم بگويند كه او ابله است و عقل ندارد».


شرح

آیات مرتبط (بر اساس موضوع)

احادیث مرتبط (بر اساس موضوع)